Striptýz Olomouc

Kostýmy striptérek z Brna

Striptýz je populární druh zábavy pro dospělé, který se v našich končinách zabydlel hned po revoluci velmi snadno a rychle. Oblíbený je především ve velkých městech jako je Praha nebo Brno. Postupem času se na trhu etablovaly nezávislé striptýzové agentury, které ke svému fungování nepotřebují žádný klub či podobný podnik. Pokud jde o město Brno, zmínit můžeme například agenturu Striptýz Brno nebo Striptýz Escort Brno.Striptérku pošlou na vystoupení přímo k zákazníkovi domů. Při objednávce si zákazník může vybrat, jaký kostým bude striptérka při svém vystoupení mít na sobě. Nyní vás můžeme nalákat na pět nejpopulárnějších kostýmů, které je možné během objednávání striptýzu zamluvit.

Policie
Kdo se cítí být vinen, zaslouží policejní zásah v podaní sexy striptérky v kostýmu sličné policistky. Ta si bez problémů sjedná pořádek na oslavě narozenin, rozlučce se svobodou nebo firemní párty. Svůdný sexy kostým policistky dodá striptýzu požadovaný náboj a diváci na takové vystoupení jen tak nezapomenou.

Námořnice
Nechat se unášet na vlnách erotické zábavy se sexy námořnicí je sen každého námořníka. Se striptérkou v námořnickém vyplujete na očekávanou žhavou plavbu. Úchvatný sexy kostým námořnice dodá striptýzu nádech daleké plavby a přítomné publikum se bude cítit jako posádka zámořské lodi.

Domina
Pro zlobivce máme nejen zmíněnou policistku ale i dominu. Policistka pokutuje, ale domina rovnou trestá! V latexovém kostýmu a vybavena důtkami přijíždí na vaši párty, aby si sjednala pořádek a potrestala všechny, kdo mají tento druh zábavy rádi.

Letuška
Vzhůru do oblak se sexy letuškou! Kdo by si nepřál zažít sexy letušku při daleké cestě za oceán. Slušivý uplý kostým letušky vezme oslavence na cestu letadlem kolem světa a ani přítomné publikum nezůstane stranou. Připoutejte se, letíme!

Zdravotní sestřička
Komu se po letu s letuškou udělá nevolno, toho uzdraví rajcovní zdravotní sestřička. Tento kostým je velmi populární a to nejen díky covidu. Zdravotní sestřička svým sexy striptýzem opečuje nejen oslavence či ženicha, ale i celé přítomné publikum.

Láká vás vyzkoušet striptérku v jednom ze zmíněných kostýmů? V tom případě začněte na internetu vyhledávat Striptýz Brno a na prvních příčkách vyberete tu nejlepší agenturu pro vaší párty. Pokud jste ve výčtu kostýmů nenašli ten, který by vás zaujal, nezoufejte. Agentury mají připraveny i další kostýmy, aby pokryly co největší spektrum chutí svých zákazníků. Stačí jen napsat a zeptat se.

Úvod Strip show Objednávka Blog