Striptýz Olomouc

Profesionální striptérky nabízí víc jak svlékání

Není striptýz jako striptýz a striptérka jako striptérka.

Ty nejlepší z oboru umí nabídnout mnohem víc než jen znuděné tancování kolem tyče. Striptérka, která chce předvést to nejlepší ze svého umění, se neustále sebezdokonaluje v tanečních krocích a má přehled o tom, jaká další taneční show může ještě předvést.

Profesionální striptérka zvládne sexy tanec na všech akcích- jak soukromých tak na velkém podiu.

Nejznámější a nejčastěji vyhledávaný je klasický striptýz, který většinou striptérka předvádí před větší skupinou lidí bez jakéhokoliv kontaktu ze strany publika. V dnešní moderní době klasický striptýz bývá součástí promyšlené a propracované choreografie včetně do detailu promyšlených kostýmů. Takový druh erotické show je zábavou i zpestřením společenského či partnerského života. Komornějším skupinám či konkrétní osobě pak může striptérka poskytnout kontaktní striptýz, kde dochází k přímému kontaktu mezi striptérkou a klientem.

Povolené je nejen dívání, ale i vzájemné doteky či hlazení. Často takový druh striptýzu bývá poskytován při rozlučce se svobodou. Nicméně vždy záleží na preferencích a přání budoucího ženicha. Obdobnou a oblíbenou variantou bývá tanec na klíně, při kterém tanečnice předvádí provokativní pohyby za účelem sexuálního vzrušení. Při takovém vystoupení může být tanečnice nahá, polonahá nebo sporadicky oblečená do erotického prádla a během show kombinovat různé styly tance např. orientální tanec, flirt dance, twerking nebo sambu.

Některé profesionální striptérky nabízejí i společné vystoupení, kde bývá víc než jedna striptérka. Duo striptýz s prvky lesbi show je snem téměř každého muže a jen málokterý muž by se nechtěl takové vzrušující podívané zúčastnit. Někdy se lze ještě také setkat s tzv. smíšeným striptýzem, kdy na řadu přichází nejen striptérka ale i striptér. Díky zastoupení aktérů obou pohlaví je smíšený striptýz vhodný pro široký okruh publika, neboť si na své přijde jak ženská, tak mužská část přihlížejících. Pro partnerské páry může být takové vystoupení vzrušujícím zážitkem, který je naladí na dlouhou a příjemně strávenou noc.

Pro některé bez jakýchkoliv zkušeností se striptýzem může být dobrým začátkem americký striptýz, při kterém striptérka neodkládá veškeré své oblečení, ale zpravidla zůstávají zakrytá intimní místa. Je tak ponechán prostor pro snění a fantazii. Americký striptýz, jak už název napovídá, má kořeny v USA, kde je velice oblíbený při nejrůznějších firemních a kulturních akcích, a to zejména proto, že ve většině států USA je veřejná nahota posuzována jako porušení zákona. Dobrým příkladem je nejznámější americká striptérka -burleska  Dita Von Teese, která během svých vystoupeních nikdy není zcela nahá, přesto nebo možná právě proto, mají její velkolepá vystoupení obrovský úspěch u širokého publika.

Další zajímavostí je rovněž tzv. striptýz naruby, který je jako klasický dámský striptýz, ale přesně naopak. Striptérka svou show začíná nahá a končí oblečená, což může být zajímavým zpestřením pro nejednoho věrného fanouška dámského striptýzu.

Ve všech zmíněných případech, může striptérka během své striptýzové show předvést dokonalé taneční číslo u tyče. Jinak známé jako pole dance, ve kterém se spojují prvky tance, s prvky gymnastiky a akrobacie. Z tohoto důvodu se jedná o náročné vystoupení z hlediska fyzické síly, flexibility a tanečního projevu. Proto je u mnoho žen pole dance oblíbenou fyzickou aktivitou ke zpevnění celého těla. Za poněkud neobvyklou formou striptýzu je ještě tzv. bodypainting. Nejedná se sice o klasickou svlékací show v pravém slova smyslu, ale i v tomto případě, pohled na nahé ženské tělo dokáže potěšit nejednoho mužského diváka. Více o tom, ale někdy příště.

Úvod Strip show Objednávka Blog