Striptýz Olomouc

Striptýz Olomouc

V posledních deseti letech se popularita striptýzu v Česku výrazně zvýšila. Nejen mladí lidé striptýz berou jak naprostou samozřejmou formu zábavy při nejrůznějších večírcích, oslavách a setkáních. Ať už jde o striptýz Olomouc, Plzeň nebo třeba Liberec, všude se striptýz těší velké popularitě. Kde je nabídka, je i poptávka a proto existuje řada striptýzových agentur, které podobná vystoupení zajistí. V Olomouci je to například provozovatel Striptýz Olomouc, který nabízí jak zkušené striptérky tak šikovné studentky. A to z toho důvodu, že Olomouc je univerzitní město. Zároveň je centrum Olomouckého kraje, metropole Hané a jedna ze dvou historických metropolí celé Moravy. Ve městě o rozloze 10 336 ha žije přibližně 101 tisíc obyvatel, a je tak šestým nejlidnatějším městem ČR. V její aglomeraci žije zhruba 400 tisíc obyvatel. Pro svou atmosféru a historické pamětihodnosti je Olomouc vyhledávaným místem konání mezinárodních konferencí a festivalů. Více než padesátiletou tradici má Academia Film Olomouc (AFO), mezinárodní festival dokumentárních filmů a videoprogramů. Probíhá tu též významný český divadelní festival Divadelní Flora, dále pak Flora Olomouc, mezinárodní výstava zaměřená na zahradnictví a pěstování rostlin s každoroční návštěvností okolo 80 000 návštěvníků. Své fanoušky si již našly také mladší akce – květnový Beerfest i srpnový Flamenco festival. Olomouc je známá historickými památkami, sloup Nejsvětější Trojice je od roku 2000 zařazen mezi světové dědictví UNESCO a její historické jádro je městskou památkovou rezervací, po pražské druhou nejvýznamnější v Česku.

Pokud se podíváme na druhou stranu republiky, zjistíme, že i v Plzni je obliba striptýzu podobně velká. Plzeň (Pilsen) je největší město na západě Čech a metropole Plzeňského kraje. Leží na soutoku řek Mže, Radbuza, Úhlava a Úslava, z nichž vzniká řeka Berounka. Žije zde přibližně 175 tisíc obyvatel a je tak čtvrtým největším městem v Česku. V plzeňské aglomeraci žije přes 300 tisíc obyvatel, více než 50 % obyvatel Plzeňského kraje. Plzeň je známá jako průmyslové a pivovarnické město. Společnost Škoda Transportation a další firmy pokračují v tradici legendární Škodovky, na druhé straně krajské metropole se pak vaří známá piva Prazdroj a Gambrinus. Spodně kvašený světlý ležák se označuje jako pivo plzeňského typu, celosvětově pak jako Pilsner nebo Pils, podle německého jména města Pilsen. Plzeň má i podstatný kulturní význam. Nacházejí se tu početné kulturní domy a divadla. Ve městě sídlí také biskupství plzeňské diecéze. Vysoké školství zastupují Západočeská univerzita a Lékařská fakulta Univerzity Karlovy. V roce 2015 byla Plzeň (společně s belgickým Monsem) Evropským hlavním městem kultury.

Pokud nám na mapě pomyslný trojúhelník doplní severočeské město Liberec, zjistíme, že popularitě se striptýz  těší i zde. Liberec je město na severu Čech a krajské město Libereckého kraje. Žije zde přibližně 104 tisíc obyvatel a je tak pátým největším městem České republiky. Z toho vyplývá, že se zde každý víkend konají desítky oslav a párty, na kterých nesmí dámský ani pánský striptýz chybět. Liberec se nachází zhruba 91 km severo-severovýchodně od Prahy a 99 km severo-severozápadně od Hradce Králové. Město leží v Liberecké kotlině Žitavské pánve mezi Ještědsko-kozákovským hřbetem jižně a Jizerskými horami severovýchodně. Pata radnice je ve výšce 374 m n. m., nejvyšším bodem katastru města je vrchol Ještědu (1012 m n. m.), nejnižší je hladina Nisy v severní části Machnín (325 m n. m.) Městem protéká Lužická Nisa a její přítoky, například Černá Nisa a Harcovský potok, na němž leží Harcovská přehrada. Přirozenými vodními plochami jsou rybníky: například Vesecký (tzv. Teich), Kačák (Žabák) v Krásné Studánce či rybník Seba (hráz) v Janově Dole. Ve všech třech zmíněných městech si můžete objednat dámský i pánský striptýz, lesbi-show a další varianty erotických vystoupení. Příležitost pro striptýzové vystoupení se vždycky najde.

Chystáte oslavu rozlučku se svobodou nebo narozeniny a chcete večer oživit a udělat ho vzrušujícím? Naše agentura striptíz Bratislava nabízí profesionální strip show, který je skvělým doplněním každé párty. Nabízíme zkušené a půvabné tanečníky a tanečnice, kteří zaručeně předvedou show, na kterou se nezapomíná a která bude vrcholem vašeho večera. Máme různé typy vystoupení - od decentních až po odvážnější, takže si vybere každý podle svého gusta. S námi dostanete kvalitní službu, soukromí a zážitek, na který se nezapomíná. Kontaktujte nás a pomůžeme vám vybrat tu pravou show pro vaši oslavu.
Úvod Strip show Objednávka Blog